Tuesday, June 17, 2008

tawa,duka,gembira,sedih,terharu...yg mana satu?

salam...

pelik bukan title aku kali ini..bukan apa manusia pastinya ada rasa seperti itu setiap kali hatinya tersentuh...setiap kali perasaan di jentik pasti akan bergelodak rasa di jiwa..namun apa yang menyentuh perasaan aku ini ialah keakraban keluarga aku didalam pramlee the musical..

semalam 16/6 berlangsungnya cast party,,dimana disini kami diraikan setelah selesai nya persembahan kami...pada mulanya dirasakan hambar namun hakikat kegembiraan dan rasa terharu hadir disaat-saat akhir acara ini...tumpah jua air mata ku tatkala kami semuanya berganding bahu,berpelukakan sesama sendiri...rasa ini tidak aku terima sewaktu persembahan terakhir kami...berlainan dengan apa yang dirasai semasa persembahan puteri gunung ledang the musical...

pada mulanya kami telah membuat satu kejutan yang maha dasyhat..hasil perbincangan antara aku dan talif juga bantuan semnagat daripada ensemble maka akhirnya gimmick kami menjadi dan hasil nya kami dapat melihat air mata datin seri tiara bertakung tatkala menerima barangan yang sungguh berharga daripada kami...iaitu tong sampah yang telah di decorate semula oleh talif berlambangkan shaw brother..yang dijumpai di studio jalan ampas singapura..

bagi aku apa yang terjadi tetap terjadi...namun kami tetap satu family yang besar...

salute to all my luvly family...

kami very very happy
and feeling so lucky
as one big family
truly and forever...

oraaiittt

7 comments:

Ur Fans said...

If U happy, we are happy too...Oraaaittt..

Anonymous said...

y all bg tong sampah dkat tiara ??? ayoo...!!!

rynn2506 said...

fuyoh...seni tu....azrul rajin la update blog...heheh..

eJAI said...

biler agak2nya kluarga besar ni akan bersatu blk?hmm...

NOName said...

Patutla tiara nangis, dpt tong sampah,hehe...Berlawak je...

SaRaH said...

what is shaw brother actually?huhu..
tingin nk tgk dis big family tp apakan daya....

Kakak Tiri said...

Ala... tak de gambar ke. Nak la tengok tong sampah itew.

Neeway, Azrul, I'm hoping to be back next Feb. Tak sabarnya.