Tuesday, June 03, 2008

Jalan Ampas Road...Singapura










tiap detik yang bermula pasti ada sejarahnya...disini segalanya bermula....












14 comments:

Anonymous said...

Thanks 4 sharing ur pictures...
Azrul, bila lg nk jadi pelakon utama filem?...Rindula.........:D

rynn2506 said...

hai azrul...baru tgh hari td ade org bg kite tiket ke istana budaya utk tgok pramlee the musical...boleh juga tgok azrul beraksi..yeah..go azrul...!!

Noname said...

Azrul, x nk jadi DJ lagi ke? Nk dgr suara Azrul la..

mulan said...

azrul....bestnye layari blog awak ni...salam!!

eJAI said...

sungguh comel gamba2 itu..hehe

Fazli Razali said...

meremang siot bulu roma aku tgk pic nih...mcm ada something yang memerhati je....

Remy said...

Ya,mmg best baca blog Azrul ni..Terus memblog ya..Oraaaittt..

Anonymous said...

Wah,Azrul jadi host Highlight Euro 08 di Astro Ria pkl 8.30 mlm setiap hari....Bagus2, moga lebih aktif n berjaya lg....oraaaitt

Rahsia said...

Memang Azrul aktif skrg...Dalam sibuk buat teater pun ada masa lg jd host....Semoga etrus aktif n berjaya...We will support U...

KC Ismail said...

Bro.. aku dah letak link blog kau kt blog aku di www.kc-ismail.blogspot.com

Cheer
KC Ismail

SaRaH said...

huh, sape mamat yg pakai sluar kotak2 tuh? sibuk btol....heheheh..

Anonymous said...

stylo arrr.smart sngt...
teringin nk jmpe dpn mate...

tiger said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

tiger said...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
謝謝你的文章分享
尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,外遇,抓姦,徵信公司,尋人,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社