Saturday, February 23, 2008

raja lawak 2...week 6


6 comments:

Idham said...

lawak kump.cham hari malam tu memang selamber! tak nampak macam buat-buat lawak! realistic!. Apapun juri pujii memang berpadanan dan saya setuju. Jangan ver confident, keep the best!
Cabai Burung

Aleeya said...

yer, pada aku lawak kump cham ngan nabil je yg best, lelain tak baper, apepun anak aku yg nak masok 4 bulan tu suka sgt raja lawak, dia suka tengok/dengar org becakap pastu dia prektis beckp balik

all the best!!

apple said...

2 me..lwk cham lain sket dr yd lain..sbb slalu tampil dgn idea segar, ade kejutan n kreatif sgt..sbb tu rmi yg rase teruja bile tgk cham perform..pe pon,apple will vote 4 cham until final k..n cham if possible kekalkan chemistry korg n best of luck..alrite!!

Anonymous said...

really enjoyy with Cham's performance.. congrats 4 ur winning as 1st runner up in raja lawak astro 2.. smoge azrul and along trus sukses d mse hadapan!!
Lurve u Azrul!! Chill out! Oraaiitt..

~ NuR said...

abg azrul!

tahniah cz mng 2nd place raja lawak!

ape planning pas ni?
selalu update blog tau!

performance cham ms jd bdk2 kecik tu best tp agak slow la....sbb mulut penuh mkn roti krim ngan roti canai ek?
hehehe....

Pantai Timur said...

Assalamualaikum....
Saya sangat suka kumpulan Cham...
Week ini persembahan paling baik dari Cham...
Tapi masa final yang masa DJ tu kurang menjadi terutamanya Along...Apapun Cham tetap Orait......:)