Tuesday, September 25, 2007

perihalku..sahabat2ku 2

salam..

kalau sebelum ni aku bercerita tentang sahabat2 perempuanku sekarang ni aku nak bagitau kat korang tentang geng2 lelaki aku plak...anyway ada beberapa muka baru yang join kitaorg kali ini..diantaranya Yong,MK,Andy,Rafiq,Alvin,Shah,Safirul,Akmal dan juga tranformers ataupun stage crew kebanyakannya muka baru..

kalau dah ada kengkawan baru mestilah ada perangai barukan so yang paling 'popular' dikalangan budak baru ialah Yong...sebab budak ni kuat melatah..dah macam tahap dewa beb..hehehe..anyway Yong seorang yang senang untuk berkawan kerna dia actually seorg yang pendiam...Safirul plak walaupun agak reserve tapi kuat menyakat jugak...manakala group infinatez plak ada yang ok dan ada yang 'hangin' skit...ahaks..apapun mereka semuanya kawan2 aku dan aku seronok bekerja dengan diaorg ni....sorg lagi ni plak dia ni bleh dikatakan star ler dalam tamil industry...sbb pernah jadi hos tv...nama dia MK ataupun kitaorg panggil dia Kudin..hehehe..dia ni kekadg berangan yang dia tu macam Sivaji...hehehe filem hero tamil..ahaks sampai kitaorg semua pun dah terikut cara dia buat gimmick..ahaks..

anyway biar sapa pun yg join ensemble kali ini yang pasti semua nya 'giler'...yang lain macam biasa ler...si Chedd masing dengan gadget2nya..Megat dengan perangai menyakatnya..yunus ngan ariff masih ayu.hehehe...si adik@Firdaus always ngan stylenye and lambat..ahaks...si Fifi@Fairuz dah keje skrg ni ngan Celcom..hehehe..Capt Talib masih lagi selamba..Leslie sekarang dah jadi towkey kasut..sapa lagi erkk..yang tu je kot ensemble lama..hehehe...

dan nanti aku nak citer kat korang plak tentang sahabat2 main cast...

chow

1 comment:

chedd.eddie.yusoff said...

paku dulang! ko pun sama gak banyak gadget huhuhu..